DBxtra Home

DBxtra Tips

DBxtra Support

Chelsea drakt Fulham 3-0 Charlton Scott Parker tavlet Charlton

Liverpool drakt Fulham 3-0 Charlton Scott Parker tavlet Charlton Boo-boys da Fulham hevdet å ha bragging rettigheter i Londons derby på Craven Cottage. Addicks-fans har aldri tilgitt midtbanespilleren for å avslutte Valley for Chelsea for et tiår siden, men Parker setter vertene på vei til en femte seier i syv kamper under forsvarsspiller Kit Symons. Cottagers laget fem endringer fra siden som trakk på Rotherham på tirsdag, tilbake til laget som slo Norwich i helgen. Parker åpnet scoret etter seks minutter. Skipperen utvekslet passerer med barcelona drakt Ross McCormack før han krypter ballen inn fra nært hold utenfor undersiden av baren. roma drakt Cottagers doblet ledelsen kort tid etter. Stephen Henderson kunne bare parre McCormacks tøffe forsøk, og Hugo Rodallega pounced på den løse ballen til sporet. Hero Hoogland-laget ble lagt gratis på et halvtimesmerke, men hans header fra et frispark fra McCormack drev like langt. Charlton kom tilbake i det som halvparten bar på, men de klarte ikke å teste Marcus Bettinelli i Fulham-målet. Bettinelli ble kalt til handling i begynnelsen av den andre perioden da han dypet ned til venstre for George Tucudean. Hoogland hadde ballen i Charlton-nettet 10 minutter etter pausen, men hans glede var roma drakt kortvarig etter at han ble flagget offside . Fulham kom under noen korte press, men vertene forvitret stormen da Rodallega slo seg seier sent da han slengte forbi Henderson. Fulham: Bettinelli, Hoogland, Bodurov, Burn, Stafylidis, Parker, Christensen, Kavanagh, Ruiz, Rodallega, McCormack. Under: Kiraly, Hutchinson, Williams, Smith. BonnieSta maglie calcio bambino TandyBwth  CooperBur fotballdrakter barn SusanBney  LinGowlla billige fotballdrakter ChelseyCa  ChelseaDe fu�balltrikots kinder SusanneFe  AidaLangf fu�balltrikots kinder Earnestin  LanceMort fotballdrakter barn Junefomf