DBxtra Home

DBxtra Tips

DBxtra Support

Real Madrid drakt Juventus fortsetter å spre trusler på Napoli

Barcelona drakt Juventus fortsetter å spre trusler på Napoli og Inter Milan. Det ble bevist at suksessen til The Old Lady klarte å nå andre plasseringer etter en smal seier 2-1 fra Sampdoria på mandag. Disse tre tilleggsverdiene gjør at Juventus samler 39 poeng. Faktisk er oppkjøpet av denne figuren det samme som det som ble fotballdrakter barn oppnådd av Inter. Men fosterbarn Massimiliano Allegri er fortsatt bedre i forhold til målforskjell. Seieren opptjent av Juventus i en duell holdt i Luigi Ferraris, noe tungt. Sampdoria som også Roma drakt ønsker å forbedre sin posisjon inviterer spillet til å være åpent siden begynnelsen av spillet. Dessverre må verten bite fingeren etter at Paul Pogba viste sin kvalitet gjennom mål i minutt 18. Målene er ikke skilt fra oppfinnsomheten ved å bruke agn Leonardo Bonucci. Verten prøvde å svare. Dessverre slår det solide og tette forsvaret til baksiden av Juve alle Sampdoria-angrepene ofte på den tykke veggen. Vicenzo Montella fosterbarn ikke lei til å angripe Juve forsvaret. Men det forventede målet har ikke blitt født ennå. I stedet kan Juve utnytte motangrep Sami Khedira presenterer malapeka når andre runde spillet nettopp startet. Han klarte å fortsette agn Paulo Dybala å bringe Juve 2-0 ledelsen. Sampdoria kunne endelig minimere posisjonen gjennom sin seniorspiller Antonio Cassano i minutt 64. Det Everton drakt ble det siste målet i et avgjørende spill for begge lagene. RodrigoBu fodboldtrojer born HalNielse  Margareta maglie calcio bambino SadyeStah  TanishaGu billige fotballdrakter LesleyKun  SheenaSno maglie calcio bambino AdanDowne  KassieToo maglie calcio a poco prezzo Ottozlfof  Stephanie fodboldtrojer RickyEnde