DBxtra Home

DBxtra Tips

DBxtra Support

AC Milan tröja Richie Foran scorade med ett avböjt skott i den

Manchester City tröja Richie Foran scorade med ett avböjt skott i den femte minuten av extra tid för att tjäna Inverness till en replay i en 3-3 thriller på Ross County. Billy McKay hade satt besökarna framåt vid den globala energistadion på halvtimme bara för Rocco Quinn att återställa paritet fyra minuter i andra halvleken. Foran satte Caley framåt med 16 minuter att gå men County var jämn igen när Iain Vigurs nettade med fyra minuter kvar. Richard Brittain ställde hemsidan Barcelona tröja framåt för första gången i den andra minutens extra tid, men Foran, kaptenen i Inverness, säkerställde att bytet var delat. Aberdeen och Motherwell kommer att behöva slåss igen, eftersom Niall McGinn fortsatte Manchester United tröja sin kraftfulla form framför målet denna säsong när han ledde i en sista minuten-utjämnare för att tjäna 1-1 i Pittodrie. Det hade för det mesta varit en jämn match mellan de två SPL-sidorna, även om Steelmen såg ut att vara på väg tack vare Jamie Murphys fantastiska strejk med 10 minuter kvar innan McGinn nivånde poängen. St Mirren utvecklades med en bekväm 2-0 seger över Brechin City tack vare mål från Kenny McLean med en väl slagen frispark strax efter halvtimme och Jon Robertson fyra minuter före halvtid. Johnny Russells hat-trick och två mål från Jon Daly säkrade en bekväm 5-0 seger för Dundee United på Stranraer, medan Kilmarnock såg Queen of the South 2-1 tack vare mål från Cillian Sheridan och Borja Pérez, med Nicky Clark på mål för besökarna. Forfar gick fram till nästa omgång efter en 2-1 seger över Ayr, medan första halvleksmålen från Steven Milne och Ryan Conroy gav Dundee en 2-0 seger på Livingston. Dunfermline vann 1-0 på Partick Thistle tack vare ett nionde mål för säsongen för Andy Barrowman, Raith Rovers slog Deveronvale 2-1, Falkirk var 1-0 vinnare på Stenhousemuir, medan Highlands liga sida Turriff United drog 1-1 mot Morton . Hibernian värd de skotska Cup hållarna Hearts på söndagen i Edinburgh Derby på påsk Road och de två bästa lagen i tredje divisionen Barcelona tröja träffas vid Ibrox i fjärde rundan slips mellan Rangers och Elgin. ErlindaGo [url=http://uk.onlinegovtjobs.in/story.php?title=maglia-del-lazio-florentina]maglie calcio bambino[/url] CandiceMa  DeanGilbr [url=http://alanfal.edu.sa/2018/12/19/samual-fusballtrikots-kaufen-kristalb/]fussball trikot[/url] KayleeMae  SethMacgr [url=http://kaspa.in/index.php?topic=188372.0]fotbollstr�jor barn[/url] MaddisonK  VedaMabe [url=http://www.mohaaaa.co.uk/AAAAMOHAA/content/fotbollstr%C3%B6jor-barn-deric-serenac-fredric]billiga fotbollstr�jor[/url] JanetNorr  LesleeHal [url=http://hds-gesund-kochen.de/mike-fodbold-trojer-percykin/]fodboldtrojer born[/url] Kathaleen  MarcelaPa [url=http://goldenmidas.net/story.php?title=maglie-psg-carol]maglie calcio poco prezzo[/url] RubenCarl