DBxtra Home

DBxtra Tips

DBxtra Support

Liverpool drakt Liverpool klarte å velge de perfekte poengene h

Atletico Madrid drakt Liverpool klarte å velge de perfekte poengene hjemme hos Chelsea i Premier League fortsatt 2016/2017 femte uke, tidlig på lørdag morgen. Coach of the Reds, Juergen Klopp kalte seg veldig spent i andre omgang. Chelsea beseiret 1-2 på Stamford Bridge Stadium etter at Djan Lovren åpnet Liverpools ledelse i 17. minutt. Før første halvdel doblet Jordan Henderson poenget gjennom Atletico Madrid drakt et presist avstandsspor i det 36. minutt. Diego Costa kunne faktisk minimere målet underskudd ved å score i det 61. minutt. Men til kampen slutter, blir resultattavlen uberørt. Liverpool drakt Liverpool vant 1-2 på Blues hovedkontor. Etter kampen innså Klopp veldig spent å se Costa scoret i andre omgang. Ifølge ham er Chelsea et lag som ofte scoret i Everton drakt de avgjørende minuttene før kampen avsluttet. Alle så hvordan Chelsea scoret veldig ofte i de siste sekundene før kampen var over, sa Klopp, sitert av Daily Mail på lørdag. Vi spiller god fotball for å se, du forstår ikke, fotball er i live, veldig fleksibel. Vi trodde aldri å spille fotball uten vår vei, fortsatte den tyske treneren. Med seieren sluttet Liverpool ikke bare Manchester United til å klatre til topp 4 av Premier League-poengsummen med 10 poeng. Men Reds er også oppført som første lag for å bidra til Chelseas nederlag i den engelske Premier League denne sesongen.