DBxtra Home

DBxtra Tips

DBxtra Support

Real Madrid trøje Allerede kvalificeret Tottenham Hotspur kom f

Barcelona trøje Allerede kvalificeret Tottenham Hotspur kom fra et mål ned for at slå værter Borussia Dortmund 2-1 i Champions League på tirsdag og sikre top spot i Group H med et spil at spare. Spurs topscorer Harry Kane annullerede Pierre-Emerick Aubameyangs første halvlegstrejke i det 49. minut med sit sjette mål for kampagnen og Heung-min Søn krøllede hjem vinderen i det 76. år. Resultatet satte Londonerne på 13 point, tre foran indehavere Real Madrid, der knuste APOEL Nicosia 6-0 Real Madrid trøje væk og næste velkommen tyskerne. Tottenham, med en overlegen head-to-head over spanierne, er vært for cyprioterne i deres sidste gruppespil. Dortmund, finalister i 2013, har to point sammen med APOEL og har gået glip af knockout-scenen. De bliver nødt til at svede det ud på den sidste matchdag for at se om de kan komme til at blive tredje og gøre krav på en plads i Europa League. Tottenham, der allerede havde sikret en plads i udkørningsfasen på den foregående matchdag, blev fanget napping, da Aubameyang slog offsidefælden i det 19. minut, men med kun målmand Hugo Lloris at slå han fyret bredt. Men Aubameyang, der blev tvunget til at sidde ude på Dortmunds Bundesliga-tab på VfB Stuttgart fredag ​​efter at han blev suspenderet af hans klub over disciplinære spørgsmål, satte værterne frem i den 31. Gabons Inter Milan trøje internationale endte målet tørke han har udholdt siden oktober, da Andriy Yarmolenko smidigt sendte Liverpool trøje ham igennem med en flick og Aubameyang ikke gik glip af igen. Tottenham havde spurt flere gyldige chancer, hvor Christian Eriksen og Eric Dier undlod at score i første halvleg, da Dortmunds målmand Roman Buerki, kritiseret for en række fejl i de seneste uger, nægtede dem med to fantastiske sparer. Schweizeren kunne imidlertid ikke gøre noget, da Kane blev oprettet af Dele Alli, og England-angriberen fyrede hjem fra kanten af ​​straffesparken. Alli gjorde det endnu bedre, skakede af to markører for at fodre sydkoreanske søn til vinderen.