DBxtra Home

DBxtra Tips

DBxtra Support

Billige Fodboldtrøjer • Bolton Wanderers tog et andet fortællin

Fodboldtrøjer Butikker • Bolton Wanderers tog et andet fortællingsskridt i retning af automatisk kampagne til Championship efter andre halvlegsmål fra Mark Beevers og Adam Le Fondre så off Shrewsbury Town 2-0 på New Meadow. På den måde lukkede Phil Parkinsons side kløften til liga-lederne Sheffield United til fire point efter bladene blev afholdt i en 1-1-træk i Oldham. • Pointen var en nyttig for Latics, som fortsætter deres skub i retning af sikkerhed, men Shrews er på vej mod den anden vej og er nu kun et punkt over drop zone efter Swindon forseglet en afgørende sejr hjemme hos Millwall i dagens tidlige kick-off, via erstatning Conor Thomas dramatiske 95-minutters vinder. • Southend manager Phil Brown markerede fire år på klubben med en tredje sejr, hans side slog Wimbledon for at opretholde deres opadgående fart. Nile Ranger registrerede sit tredje mål i så mange spil med et fint solo løb, og Simon Cox indhyllede 2-0 sejren fra tæt rækkevidde. • Coventry City slog en anden sejr om ugen - deres første successive sejre i fem måneder - for at holde deres fjerne chancer for at blive i League One i Fodboldtrøjer Butikker live for nu. George Thomas 80-minuts træk i øverste hjørne leverede en 1-0 sejr på bekostning af Bristol Rovers Fodboldtrøjer Børn play-off chase. Chesterfield slog tættere på League Two i nederlag til Rochdale, der scorede tre første halvlegsmål og så aldrig uroligt ud i en 3-1 triumf. • Northampton Town og Oxford United spillede ud en af ​​de mere mindeværdige goalless-træk på Sixfields, da begge målmænd lavede en række imponerende sparer, herunder Oxfords keeper Simon Eastwoods fremragende stop fra en Matt Taylor-straf. • Og erstatning Junior Morais scorede en sen 25-yard cracker for at hjælpe Peterborough til en 1-0 sejr ved at kæmpe Gillingham. • Med de to øverste - Doncaster Rovers og Plymouth Argyle - sat til at mødes søndag, tog Portsmouth chancen for at lukke ind på lederne med hvad der viste sig for at være en nervøs 2-1 sejr over kæmper Newport County i Fratton Park og tre point så endnu bedre ud for den førende trio kom i slutningen af ​​dagen, hvad med Stevenage snuble i en dræbte i Cambridge, og Luton slået 2-1 i Colchester. Resultaterne giver Pompey seks point klar i det tredje automatiske kampsted med kun syv spil at spille. • Exeter City var 3-0 nede med 87 minutter væk på St James Park, men trak off en fantastisk vending for at redde et punkt og chok Yeovil Town. Senere mål af David Wheeler, Troy Brown og Reuben Reid sørgede for, at Grecians var syvende og i play-off-stederne. • Slumping Carlisle er pludselig i fare for at gå glip af playoffs, og deres modige form fortsatte med et 2-0 nederlag i hjemmet til Crewe, hvor den amerikanske angriber Shaun Miller blev vist et ret rødt kort til et hensynsløst Fodboldtrøjer Butikker lunge på Oliver Turton. Resultatet så Carlisle, winless i deres sidste syv ligakampe, faldt til ottende, springet i bordet ved Blackpool, som nedede Hartlepool United takket være Kyle Vassells sene vinder på Bloomfield Road. • Mansfield fordømte Morecambe til deres sjette successive nederlag og flyttede dermed inden for et punkt på play-off-stederne. De begyndte dagen på samme punkter som Wycombe, men Wanderers stampede i nederlag til Notts County, takket være Shola Ameobis første halvdelstrejke. Tilbage-til-tilbage-sejre for County har alle sikret deres liga-status i endnu et år. • Nederlag ved Fratton Park forhindrede Newport i at gøre noget på Cheltenham, der tabte 3-1 på Barnet og holder den walisiske klub på kurs for nedrykning til National League sammen med bottom club Leyton Orient, der blev slået 3-0 af Crawley By.