DBxtra Home

DBxtra Tips

DBxtra Support

Liverpool tröja Robert Lewandowski gjorde två mål för att hjälp

Manchester United tröja Robert Lewandowski gjorde två mål för att hjälpa Bayern München att slå Eintracht Frankfurt 3-0 på lördagen och öppna en 10-punkts ledning på toppen av Bundesliga. Spelar sitt femte spel på 15 dagar och fyra dagar efter deras 5-1 Champions League-rivning av Arsenal, slår Bayern aldrig toppform, men kryssar till en rekordsträckande femte rak ligakrona med andra placerad Bayern Munchen tröja RB Leipzig förlorar 1-0 till Wolfsburg . Ovanligt var Bayern tvungen att slå mot lek med Eintracht som kom nära två gånger innan Lewandowski satte dem framåt efter bra jobb från Thomas Müller i 38: e minuten. Douglas Costa fördubblade sin ledning tre minuter senare, avslutade en snabb paus och Lewandowski konverterade perfekt ett sött kors från Arjen Robben 10 minuter efter omstart för sitt 20: e ligamål för säsongen. Bavarianerna, för vilka Jérôme Boateng Real Madrid tröja återvände från skada efter mer än tre månader, ligger nu på 59 poäng. Leipzig är andra på 49 efter att Mario Gómez tog vinnaren till Wolfsburg med sitt åttonde mål för säsongen när Wolves firade sin första seger under sin nya tränare Andries Jonker i sitt andra spel. Vinnan lyfte Wolfsburg tre poäng från avlastningszonen och in i 14: e. Borussia Dortmund kunde inte utnyttja Leipzigs sällsynta slip-up, förlora 2-1 på Hertha Berlin, som fortsatte med Salomon Kalou sjätte ligamål i 11: e minuten. Dortmund kom agonizingly nära en utjämning genom Pierre-Emerick Aubameyang strax efter omstarten. Men Bundesligaens toppscorer, som slog ett hat-trick i sin 4-0-seger över Benfica i Champions League i mitten av veckan, saknade inte i 55-talet och borde in från Schalke 04 tröja en tight vinkel till nivå med sitt 22: a ligamål. Marvin Plattenhardt slog Dortmunds förhoppningar och dundrade en 71-minuters frispark i det övre hörnet för att lämna Dortmund fast på 43 poäng på tredje plats och Hertha stängde in på 40 i femte. Hoffenheim missade chansen att hoppa in i tredje efter en 1-1 rubbning i Freiburg och förblev fjärde på 42. JessikaAn [url=http://healthyteethpa.org/?option=com_k2u=48059# Jacquelyn CJVCarlox