DBxtra Home

DBxtra Tips

DBxtra Support

Billiga fotbollströjor till barn   Insatser Persegres Gresik

fotbollströjor till barn   Insatser Persegres Gresik United tillbaka till seger igen misslyckades Värdarna satt upp Eduardo Maciel som en anfallare för att ersätta den frånvarande Patrick Da Silvas roll Nytt i sista minuten i första halvleken får besökarna en bra chans att genom en toppare Marlon Da Silva som kan sveps Ambrizal trots att han redan är över målvakten Denna förändring är något inflytelserik på besökarnas bollinnehav Obehaget vid kontrollen av bollen gjorde att Subangkit s lagkamp för att utveckla spelet Bait och bollförlustfel utförs av Partner-spelare  Båda sidorna verkar ha potential att göra poäng om de ser hur deras stil matchar Mekes Dragon Attack optimerar endast kontraangreppet genom höger sida som ockuperas av Hendra Bayauw Trots att det finns små framsteg från besökarna, men i allmänhet är spelen fortfarande tråkiga och sällsynta möjligheter Problemet med båda lagen är mycket identiskt, det är dåligt samarbete mittfält med frontlinjen Den slutliga uppgörelsen blir ett stort fotbollskläder barn problem för båda lagen Entering Mitra Kukar på Petrochemical Stadium, Gresik, på onsdag kväll, slutade spelet med en goalless draw  Persegres erkände inte den sista tiden är när man besegrade Sriwijaya FC på Petrochemical Stadium med en poäng på 1-0 Men just frontlinjen är inte optimal alls på grund av frånvaron av Patrick Da Silva M Irpan, Ambrizal, Sasa Zecevic, M Rifqi, Wismoyo; Hendri Satriadi, Riandi Ramadana / Yusuf Efendi; Inkyun Oh, Ghozali Siregar, M Kamri; Eduardo Maciel / Suheri Daud Persegres ganska lovande i början av spelet och behärskade bollkontrollen Gresiks barn har svårt att komma in i Mitra Kukars försvar som många menunpuk spelare i sitt eget försvar  Men närvaron av Eduardo varade bara 20 minuter för att han blev skadad och ersatte Suheri Daud Bästa chansen på Mitra Kukar var 85 minuter när Hendra Bayaws slår träffade tvärstången och Marlon Da Silva sköt två gånger hårt, en smal och den andra besegrade målvakten M Irpan Medan samarbete från mitten alltid möter dödläget Boring utseende på båda lagen Men dåligt samarbete i frontlinjen gör Persegres och Partners misslyckades med att hitta motståndarens mål